May 4, 2024

The Governor of Osun state, Ademola Adeleke, is presiding over the PDP governorship primary election in Bayelsa currently ongoing.

The elective state delegates congress of the People’s Democratic Party for the Bayelsa State governorship election scheduled for November 11 is underway in Yenagoa.

The governor of the state, Douye Diri, is the only person cleared by the screening committee for the exercise.

The event is taking place at the Gabriel Okara Cultural Centre, Yenagoa, the state capital.

The ad-hoc delegates were drawn from the eight local government areas of the state.

2 thoughts on “Osun Governor, Adeleke presides PDP Bayelsa governorship election primaries

  1. Sizi toplumda bir kral gibi hissettirecek görkemli ve ışıltılı bir hanımefendi. Bu escortbayanlarla romantik bir akşam yemeği ya da içki içmek için dışarı çıkmak, otel odanızda ya da dairelerinde yapacağınız bir masajla öğleden sonranızı doyurucu bir şekilde tamamlayacak. Bu gösterişli bayanlar, ihtiyaçlarınızı, kaprislerinizi karşılamak için her şeyi yapacak ve onunla her anın tadını çıkaracak.

  2. Bu http://www.masozbayan.org/bayanlarla romantik bir akşam yemeği ya da içki içmek için dışarı çıkmak, otel odanızda ya da dairelerinde yapacağınız bir masajla öğleden sonranızı doyurucu bir şekilde tamamlayacak. Bu gösterişli bayanlar, ihtiyaçlarınızı, kaprislerinizi karşılamak için her şeyi yapacak ve onunla her anın tadını çıkaracak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *